Biologický urychlovač kompostu 500g

Z přírodního materiálu Biologicky rozložitelné Vyrobeno v ČR Pro přírodní zahradu

Vyvážená směs pro urychlení zrání zahradního kompostu.

Obsah: 500 g

369 Kč včetně DPH

Není skladem
Sledovat produkt

Kód: 04560

Hmotnost: 0,55 kg

Dostupnost: Na dotaz

  • Biologicky aktivní přípravek pro aktivaci kompostu
  • Urychluje tvorbu kompostu na několik týdnů
  • Bezpečný pro lidi a životní prostředí
  • Jedno balení je určeno na 1-2 m3 kompostové hmoty
Vyvážená směs přírodních bakterií a enzymů určených k rozkladu organické hmoty v kompostu. Rozkladný proces v kompostu nastartují tzv. mezofilní bakterie, kterým vyhovují teploty 20-45°C, rozkladem jednoduchého organického materiálu. Jakmile teplota přesáhne 45°C, aktivuje se skupina termofilních bakterií, které pokračují v započatém rozkladu složitějších materiálů, jako jsou větvičky či sláma. Tento proces probíhá při teplotách okolo 50-60°C, kdy dochází k nejvyššímu stupni rozkladu a následné stabilizaci organické hmoty. Jakmile je spotřebována potrava pro bakterie, teplota se sníží. Výsledkem bude stabilní kompost, který je připraven k použití. Čím déle se podaří zachovat teplotu v rozmezí 50-60°C, tím účinnější je ničení patogenů, což je důležité pro další zpracování kompostu.

Přípravek je netoxický a zcela neškodný pro životní prostředí.
 

Specifikace:

  • Obsah: 500 g
  • Složení: směs přírodních mikroorganismů a enzymů
  • Bezpečnostní pokyny: Zabraňte vniknutí do očí. Opláchněte si ruce, pokud při aplikaci přijdou do kontaktu s výrobkem. Používejte jen podle uvedeného návodu. Skladujte na suchém a chladném místě. Přípravek je netoxický a zcela neškodný pro životní prostředí.

Tierra Verde

Firma TIERRA VERDE s.r.o. byla založena v roce 2008 a je českou společností bez zahraniční účasti. Jejím cílem je vyrábět výrobky denní potřeby s co nejmenším negativním dopadem na zdraví a životní prostředí a s co nejpozitivnějším vlivem na člověka a společnost.

Vaše dotazy

Zpráva

Související výrobky