Feel eco sprchový gel Granátové jablko - 300 ml

Vyrobeno v ČR Bez živočišných složek

Sprchový gel s vůní granátového jablka a s vitamínem E.

Objem ml: 300

Certifikace: Bez živočišných složek

129 Kč včetně DPH

Kód: V4651939301

Hmotnost: 0,34 kg

Dostupnost: Skladem

  • Pro osvěžení a regeneraci pokožky
  • Na každodenní použití
  • S vůní granátového jablka
Sprchový gel s vůní granátového jablka navozuje stav příjemného osvěžení a regenerace. Při každodenním používání příjemně pečuje o vaši pokožku. Vitamín E a další hydratační a vyživující složky dodají pokožce pocit přirozeného zvláčnění a hebkosti po celý den. Gel obsahuje pouze snadno biologicky odbouratelné složky.


Specifikace:

  • Složení: Aqua, Sodium Coco Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocoyl Methyl Glucamide, Glycerin, Polyglyceryl-3 Caprate, Decyl Glucoside, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Phenoxyethanol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum
  • Obsah: 300 ml

Fosfa

FOSFA a.s. se sídlem v Břeclavi je podnik s dlouholetou výrobní tradicí, která sahá až do roku 1884. Certifikace dle ISO 9001, ISO 14001, FDIS ISO 22000, KAIZEN kultura a myšlení spolu s moderními technologiemi jsou zárukou ekologicky šetrné výroby, vysoce profesionálního přístupu i kvality samotných produktů. Řada eko drogerie Feel Eco firma uvedla na trh v roce 2011 a neustále jí rozšiřuje. Ve výrobcích jsou používány ingredience rostlinného původu a snadno biologicky odbouratelné. Výrobky prošly řadou náročných testů prokazující kvalitu, šetrnost jak k životnímu prostředí, tak i k prádlu. Koncentrované prostředky jsou efektivní při nízkých dávkách i při nízkých teplotách. Receptury Feel Eco nejsou testovány na zvířatech.

Vaše dotazy

Zpráva

Související výrobky