Ecozone Čistič pračky a myčky na nádobí - 6 dávek

Biologicky rozložitelné Vyrobeno v EU Vhodné pro ČOV a septiky Bez živočišných složek Netestováno na zvířatech

Pro ochranu vašich spotřebičů.

Certifikace: Bez živočišných složek

Certifikace: Netestováno na zvířatech

159 Kč včetně DPH

Kód: WMDC

Hmotnost: 0,16 kg

Dostupnost: Skladem

Náš tip
  • Vyvinuto pro ochranu vaší myčky a pračky
  • Odstraňuje vodní kámen, zápach, usazeniny
  • Složení šetrné k přírodě
  • Vhodné i pro septiky a domácí ČOV

Ecozone čistič pračky a myčky na nádobí byl vyvinut speciálně pro čistění a osvěžení těchto přístrojů. Odstraňuje vodní kámen, zápach a usazeniny přípravků, které se tvoří při jejich používání.

Zlepšuje fungování zařízení a šetří vaše náklady na zbytečné výměny a poruchy součástek vzniklé usazováním vodního kamene. Tento výrobek je přátelský k přírodě a čistí vaše přístroje zevnitř.

Návod na použití:

Pračka – vhodné pro pračky s horním i předním plněním. Jednoduše vložte jednu tabletu do prázdného bubnu a zapněte pračku na program 60 a více stupňů bez předpírky.

Myčka – pro všechny druhy myček na nádobí. Tabletu jednoduše vložte na dno prázdné myčky a zapněte ji na horký program bez oplachu.

Toto opakujte každé 3 měsíce pro zajištění optimálního fungování pračky nebo myčky. Velmi znečištěné přístroje vyžadují pro první důkladné vyčištění 2 tablety.


Specifikace:

  • Složení: dle etikety na výrobku - Obsahuje: 5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělicích činidel na bázi kyslíku, Inorganic sůl 50 %, aktivní kyslík 35 %, přírodní acid 10 %, parfém 0,5 %.
  • Nebezpečí: Způsobuje vážné poškození očí.
  • Pokyny pro bezpečné zacházení: Používejte ochranné rukavice/ ochranný oděv/ ochranné brýle/ obličejový. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/ lékaře.
  • Obsahuje: 5 % nebo více, avšak méně než 15 % bělicích činidel na bázi kyslíku

Ecozone

Firma Ecozone vznikla jako Start Up firma teprve v roce 1997. Dnes její chytré výrobky najdeme ve více než 22 zemích. Její krédo je „Chytré výrobky pro zítra již dnes“. Více na www.ecozone.com

Vaše dotazy

Zpráva

Související výrobky