Feel Eco - Čistič oken a dalších skleněných povrchů 450 ml

Vyrobeno v ČR Bez živočišných složek

Čistič skleněných a keramických povrchů.

Certifikace: Bez živočišných složek

109 Kč včetně DPH

Kód: V450180450

Hmotnost: 0,50 kg

Dostupnost: Skladem

  • Na mytí skleněných, keramických a všech omyvatelných ploch
  • S polymerní technologií proti zamlžování skel
  • Snadno rozložitelné
Přípravek je určen k mytí a čištění oken, zrcadel a dalších skleněných a keramických povrchů v domácnosti jako jsou desky stolů, dveřní výplně, autoskla, kachličky, umyvadla. Je rovněž vhodný na omyvatelné plochy jako jsou opaxitové, plastové a nerezové povrchy.

Při pravidelném používání se aktivuje pokročilá polymerní technologie omezující zamlžování skel a vznik skvrn po dešťových kapkách, a usnadňující příští čištění povrchu. Přípravek obsahuje pouze snadno biologicky rozložitelné složky.

Nepoužívejte prostředek na leštěné, mořené a nelakované dřevo, ani na snadno nasákavé povrchy. Neaplikujte čistič na LCD displeje, monitory, televize a plasma obrazovky.
 

Specifikace:

  • Objem: 500 ml
  • Obsahuje: < 5 %: neiontové povrchově aktivní látky, parfémy, Phenoxyethanol

Fosfa

FOSFA a.s. se sídlem v Břeclavi je podnik s dlouholetou výrobní tradicí, která sahá až do roku 1884. Certifikace dle ISO 9001, ISO 14001, FDIS ISO 22000, KAIZEN kultura a myšlení spolu s moderními technologiemi jsou zárukou ekologicky šetrné výroby, vysoce profesionálního přístupu i kvality samotných produktů. Řada eko drogerie Feel Eco firma uvedla na trh v roce 2011 a neustále jí rozšiřuje. Ve výrobcích jsou používány ingredience rostlinného původu a snadno biologicky odbouratelné. Výrobky prošly řadou náročných testů prokazující kvalitu, šetrnost jak k životnímu prostředí, tak i k prádlu. Koncentrované prostředky jsou efektivní při nízkých dávkách i při nízkých teplotách. Receptury Feel Eco nejsou testovány na zvířatech.

Vaše dotazy

Zpráva

Související výrobky