Sáček na potraviny Keep Leaf - Mesh

Minimalizace odpadu Opakovaně použitelný výrobek

Opakovaně použitelné sáčky na svačinu nebo oběd s sebou.

179 Kč včetně DPH

Kód: BGL1021

Hmotnost: 0,05 kg

Dostupnost: Skladem

  • Výborná alternativa plastových sáčků pro přenos jídla s sebou do práce, do školy nebo na cestování
  • Vhodné i na skladování potravin
  • Vnitřní strana je voděodolná a omyvatelná
  • Neobsahuje škodlivé látky, olovo ani bisfenol A
Opakovaně použitelné sáčky Keep Leaf jsou výbornou alternativou k plastových sáčkům a obalům, které používáme pro přenos jídla do práce, školy, na sport, cestování...

Ideální na svačiny nebo studené obědy, ale i na skladování potravin. Samozřejmě není problém jej použít i třeba jako sáček na kosmetiku nebo jiné drobné věci.

Vyrobeno ze 100% bavlny. Vnitřní vrstva z polyesteru zajišťuje voděodolnost a omyvatelnost vnitřku sáčku pro vyšší hygienu. Prodlužuje také čerstvost jídla. Sáček neobsahuje škodlivé ftaláty, olovo ani Bisfenol A. Sáček má zavíraní na suchý zip. Sáčky jsou nyní potiskovány ekologičtějším způsobem. Mnohokrát použitelné, stačí vypláchnout vodou, ale lze i prát šetrně v pračce nebo mýt v myčce.

Vyrobeno v Indii ve výrobě, která je zapojena do Etického obchodování. Pro více informací o této iniciativě navštivte www.ethicaltrade.org.


Specifikace:

  • Rozměry: 18 x 16,5 cm
  • Vyrobeno ze 100% bavlny. Vnitřní vrstva z polyesteru.
  • Vyrobeno v Indii
  • Váha: 40 g

Keep Leaf

Keep Leaf je malá rodinná firma. Je postavena na tom, že je možné vyrábět ekologické výrobky maximálně funkční, cenově zajímavé, moderní, atraktivní a dlouhodobě použitelné.
Jas, zakladatel firmy, se drží pravidla, že jeho výrobky a jeho designy musí být i veselé a pozitivní. Tvrdí, že být zelený nemusí znamenat být nudný.
Velmi mu záleží na opakovaném využití výrobků. Není samozřejmě špatné plastové sáčky recyklovat, ale výrobky opakovaně a dlouhodobě používat je mnohem ekologičtější a samozřejmě levnější. Keep Leaf používá jen materiály vzniklých přírodě blízkým hospodařením. Většina výrobků je z bio bavlny. Jejich řada výrobků pro přenos potravin maximálně dbá na praktičnost, snadné mytí a sušení výrobku a samozřejmě zachování kvality potravin. Výrobky neobsahují škodlivé ftaláty, olovo ani Bisfenol A. Výrobky jsou vyráběny v Indii ve výrobě, která je je zapojena do Etického obchodování. Pro více informací o této iniciativě navštivte www.ethicaltrade.org

Vaše dotazy

Zpráva

Související výrobky