Feel Eco na nádobí 5 l

Vyrobeno v ČR Bez živočišných složek

Výhodné balení šetrného prostředku na mytí nádobí bez přidané vůně.

Obsah: 5 l

Certifikace: Bez živočišných složek

Země původu: Český výrobek

459 Kč včetně DPH

Kód: V450540005

Hmotnost: 5,20 kg

Dostupnost: Skladem

  • Až na 1250 mycích dávek
  • Lze použít i k odstranění nečistot a chemikálií z ovoce a zeleniny
  • Šetrný k pokožce
  • Bez přidané vůně
  • Snadno odbouratelné složení
  • S certifikátem Ecolabel
Ekologický a vysoce šetrný čisticí prostředek na ruční mytí nádobí. Je složen výhradně ze snadno biologicky odbouratelných a netoxických surovin, které mají minimální dopad na životní prostředí. Společným působením aktivních složek dosahuje vysoké mycí účinnosti a dokáže velmi efektivně odstranit veškeré mastnoty a nečistoty z mytého nádobí a zanechá jej čisté a beze šmouh. Vysoká účinnost prostředku je doložena talířovými testy provedenými státní akreditovanou laboratoří ZÚLP.

Zároveň pečuje o pokožku Vašich rukou díky obsahu zvláčňujícího glycerinu. 
 

Specifikace:

  • Obsah: 5 litrů
  • Složení: 5% NEBO VÍCE, AVŠAK MÉNĚ NEŽ 15%: ANIONTOVÉ POVRCHOVĚ AKTIVNÍ LÁTKY; MÉNĚ NEŽ 5 %: NEIONTOVÉ POVRCHOVĚ AKTIVNÍ LÁTKY, AMFOTERNÍ POVRCHOVĚ AKTIVNÍ LÁTKY; PARFÉMY, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE
  • S certifikátem Ecolabel

Feel Eco

Akciová společnost FOSFA se sídlem v Břeclavi - Poštorné je podnik s dlouholetou výrobní tradicí, která sahá až do roku 1884. Certifikace dle ISO 9001, ISO 14001, FDIS ISO 22000, KAIZEN kultura a myšlení spolu s moderními technologiemi jsou zárukou ekologicky šetrné výroby, vysoce profesionálního přístupu i kvality samotných produktů. Řada eko drogerie Feel Eco firma uvedla na trh v roce 2011 a neustále jí rozšiřuje. Ve výrobcích jsou používány ingredience rostlinného původu a snadno biologicky odbouratelné. Výrobky prošly řadou náročných testů prokazující kvalitu, šetrnost jak k životnímu prostředí, tak i k prádlu. Koncentrované prostředky jsou efektivní při nízkých dávkách i při nízkých teplotách. Receptury Feel Eco nejsou testovány na zvířatech. Ekologická výroba je podložená certifikáty kvality a ochrany životního prostředí. Feel Eco jsou české prostředky, které získaly ekologický certifikát Evropské Unie Ecolabel („The Flower")

Vaše dotazy

Zpráva

Související výrobky