S novým shopem nový blog – Vítejte

0 887

Firemní blogy obchodů obvykle slouží k přesvědčování čtenářů, že rozhodně musí koupit právě ten a onen výrobek z nabídky obchodu. Tak u nás to tak nebude. Už dlouho si říkám, že je škoda, že zajímavé osvětové články na témata související s ekologií a ochranou přírody, které píšou zajímaví lidé do tištěných médií, rychle zmizí v propadlišti dějin. Přitom to jsou obvykle témata stále akuální. Pomoc přírodě kolem nás není přeci téma na den.

Plánuji proto tento prostor využít nejen pro námi psané zajímavosti a tipy, ale právě i pro zveřejnění článků, které mi zaujaly a se kterými souzním.

Občas zde v budoucnu  najdete i informace o  našich novinkách. Z přesvědčení neinvestujeme do reklamy a tak nemám mnoho jiných možností, jak informace o nových zajímavých výrobcích k lidem dostat. Ale i zde bude platit, že to budou informace bez zbytečných superlativů, často přitažených za vlasy, a zaměřené spíše na to, jak výrobky fungují v praxi a objektivní výhody i nevýhody těchto výrobků.

Sám nemám rád, když se blog více podobá skryté reklamě a jeho čtení je ztráta času. A co nemám rád, nechci dělat jiným.Tak snad se nám to bude dařit. Konečně to budete moci již brzy posoudit  sami, když sem občas mrknete. Budeme samozřejmě rádi i za zpětnou vazbu. Nechceme si totiž blogy psát pro sebe, ale pro vás…

Předem díky.

Petr Dobrý
kontakt na Petra: info@zelenadomacnost.com
Petr je spolumajitel Zelené domácnosti

Mohlo by vás také zajímat
Zanechte komentář