Vánoční dárky pro Alíky i pro Micky

697

Pokud jsou Alík i Micka právoplatnými členy vaší domácnosti, nemělo by se na ně zapomínat ani na Vánoce. Někteří psi už zjistili, že jak se objeví v místnosti ten zvláštně ozdobený jehličnan, tak pod ním brzy přistanou zabalené věci různých tvarů a velikostí. A některé ty věci voní a dají se i sníst! Na mou duši na psí uši! Alík z druhého patra pod tím stromem loni našel takhle velkou kost…a měl ji celou jen pro sebe!

Protože jsme v Zelené domácnosti během roku postupně doplňovali sortiment pro domácí mazlíčky, i u nás už můžete najít spoustu dárků, ze kterých budou vaši mazlíčci paf. Kočky se sice zajímají spíše o ty nové „nerozbitné“ ozdoby na stromeček, ale i ony si pak rády pochutnají na nějaké nevšední dobrotě. A je z čeho vybírat.

Dobroty pro pejsky

V Zelené domácnosti najdete jen pečlivě vybírané značky krmení, buď z volného chovu nebo přímo BIO. Yarrah, Rufruf a Pet Farm Family. Když si přečtete složení u jednotlivých výrobků, tak je vám hned jasné, že uvnitř jsou jen samé dobré věci.

Krmení pro psy

Dobroty pro kočky

Značka Yarrah a Pet Farm Family vyrábí i krmení pro kočky. Obojí je v BIO kvalitě. Krmivo Yarrah je domácími mazlíčky dobře přijímáno, je vhodné i pro zvířata s citlivým zažíváním.

Dárky na vánoce pro kočky

Něco na hraní pro Alíka, až ho přestane bavit ta nová kost

Letos se e-shop docela naplnil všemožnými hračkami, které zabaví vaše pejsky, kteří by se jinak věnovali třeba vašemu nábytku nebo novému čalounění. Hračky na žvýkání jsou buď z bavlněného lana splétaného do tvaru ovoce nebo z pevné semišové kůže vycpané kokosovým vláknem. Pejska na dlouho zabaví i čmuchací kobereček nebo dutý míček, do kterého mu můžete vložit psí pamlsky.

Psí hračky

Psí doplňky, které ocení spíš páníčci

Nedávno jsme nabídku pro mazlíčky rozšířili o zajímavou značku obojků a vodítek RE.BRUNS. Doplňky jsou vyráběny z kvalitních recyklovaných látek, spojovací součástky jsou z kovu.

Obojky vodítka pro psy

Sáčky na psí hovínka

To není zrovna sváteční téma, ale už se vám určitě stalo, že vás jeden malý sáček zachránil v prekérní situaci. Když jdu na procházku, beru jich raději víc, člověk se někdy diví, kolik toho ti psi jsou schopní vytvořit, a nejraději mají samozřejmě ta nejnevhodnější místa. Pokud vymýšlíte dárek pro pejskaře, můžete mu věnovat pěkný obal na sáčky, který může připnout i na vodítko.

Sáčky na psí exkrementy

Říká se, že nejhezčí na Vánocích není dárky dostávat, ale dávat. To jistě platí i u dárků pro naše mazlíčky. Ti sice úplně nechápou, co Vánoce jsou, ale proč si tu radost neudělat. Na rozdíl třeba od některých dospělých mají z dárků, ale i jejich rozbalování nefalšovanou radost.

 

Mohlo by vás také zajímat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.